NIEUWE PRODUCTEN

Een heerlijke biologische mangochutney gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten en gezoet met appelsap.
Lekker bij kaas, als specerij of als een pittige dip.

Sarana is sinds 1993 een gecertificeerd Fairtrade bedrijf met cadeau artikelen van over de hele wereld. Samen met hun producenten werken ze aan een eerlijke toekomst. Hieronder een greep uit de collectie. Deze kwalitatief hoogwaardige metalen gieter is er in de vorm van een kip, vogel, varken of egel.

Handgeoogst in Samroiyod, Thailand. Young Jackfruit in stukjes, met de bite van vlees. 100% plantaardig, bron van vezels. Het groeit het hele jaar door aan grote bomen in Thailand, zo ook in de tuin van boerin Khun Nipalin: Jackfruit. Deze fruitsoort, lokaal ook wel ‘Thong Prasert’ genoemd, kun je op 2 manieren eten: rijp en geel of jong en groen. De jonge variant zit in dit blik en is ideaal om mee te koken, omdat hij neutraal van smaak is. Het vruchtvlees neemt makkelijk alle smaken op, waardoor je het heel goed kunt kruiden en marineren. En als je het lang genoeg laat sudderen krijgt het een vlezige structuur. Net echt!

Drie heerlijke natuurlijke biologische smaken jam, aardbeien, cranberry en bosbessen. Your Organic Nature Fruitbeleg  bevat alleen de noodzakelijke ingrediënten voor een heerlijk broodbeleg. De juiste balans tussen fruit, fruitpectine en citroen- en appelconcentraat zorgen voor een frisse, intense fruitsmaak. Het is niet alleen lekker op uw boterham, beschuit of croissant maar ook heerlijk door bijvoorbeeld yoghurt.

Wil je graag een persoonlijke wens doen, gericht aan vrienden, familie of bekenden? Door een mooie wenskaart te sturen breng je je boodschap op een originele manier over. De kaarten van Amnesty hebben aansprekende ontwerpen en zijn het hele jaar door te gebruiken.