Selecteer een pagina

LID IN DE ORDE VAN ORANJE-NASSAU  

Mevrouw Leny de Koeijer is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Mevrouw De Koeijer krijgt deze onderscheiding voor haar jarenlange inzet als vrijwilliger in het Cultuurhuis van Woudenberg en bij de VVV (2006). Als ouderling, leider van een wijkteam en lid van het kerkbestuur (2007) is zij actief bij de PKN Gemeente de Voorhof en ook toegetreden tot de werkgroep personeelszaken van de Vereniging Wereldwinkel (2007). Met name hulpbehoevende mensen kunnen op haar aandacht rekenen. Een vrouw met een groot hart.

Leny, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding.

MOEDERDAG ZONDAG 9 MEI 

Verras moeder met een prachtig cadeau uit onze winkel. Voor elk budget en we pakken het feestelijk in. Ook voor een lekker ontbijt kunt u bij ons terecht. We hebben diverse sappen en broodbeleg.
Prachtige unieke beelden van serpentijn gemaakt door kunstenaars in Zimbabwe.


Grappige metalen dierengieters uit Indonesië.


Lotusbloem waxinelichtje gemaakt van Capiz. Capiz is een platte, oesterachtige schelp, die in grote hoeveelheden voorkomt in de wateren rond de Filipijnse eilanden.


Ons beroemde boeket.


Nog meer handige voorverpakte presentjes.

KOOPJESHOEK

Er zijn nieuwe artikelen toegevoegd aan de koopjeshoek.
Zit er iets voor u bij, stuur dan gemakkelijk uw bestelling door naar email adres of bezoek onze winkel van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur (één klant tegelijkertijd in de winkel).