Selecteer een pagina

NIEUWE PRODUCTEN 

PONDJE PAPIER

Het Pondje Papier is een notitieblok met pen, gemaakt van één pond hergebruikte billboard- en reclameposters. Door de vele kleurrijke posters is ieder pondje papier uniek! Een leuk en duurzaam cadeau of relatiegeschenk met een goed verhaal. De meegeleverde pen is ook van gerecycled papier.

KERAMIEK MUURDECORATIE UIT MEXICO

Deze muurdecoratie bestaat uit twee delen. Pablo zorgt voor het metalen deel. Zijn passie is het halen van de mooiste producten uit metalen platen en stangen. Helaas zat een middelbare school opleiding er voor hem niet in, maar hij blijkt een creatieve geest te hebben met gouden handen. Maribel en Isaac maken de kikkers en vlinders. Zij zijn geboren artiesten en weten de prachtige Mexicaanse kleuren op een levendige manier te combineren. Het schilderen is hen met de paplepel ingegeven. Wil je een blikvanger dan hoef je niet verder te zoeken. Haal Mexico in je tuin of op je balkon!

VOGELTJES VAN PARASIET HOUT

Ingekocht bij Sakura Import uit Bali. De beeldjes zijn gesneden uit het hout waarop een (half)- parasitaire plant groeit op de in Bali voorkomende Chinaberry boom (Melia azedarach). Deze parasiet veroorzaakt dat het hout van zijn gastheer vervormt tot paddenstoelachtige uitstulpingen.

LEVENSBOOM 

Prachtige serpentijnen levensbomen van Amandla uit Zimbabwe. De makers hebben momenteel een moeilijk bestaan door politiek mismanagement. Met de aankoop van dit beeld helpt u de producenten toch een menswaardig bestaan op te bouwen. Wij garanderen dat er een rechtvaardige prijs is betaald voor dit kunstwerk.

KAARTEN VAN LEANNE  

Leanne van Andel maakt belangeloos prachtige kaarten voor de Wereldwinkel. Deze kaarten met envelop zijn te koop voor € 0,50. De opbrengst gaat naar de goede doelen die de Wereldwinkel steunt. Leanne dank je wel!

TRAVEL REISDAGBOEK 

Schrijf alles op wat u onderweg tegenkomt in dit luxe reisdagboek. In dit travel reisdagboek vindt u tevens belangrijke adressen en andere tips, zoals checklist, tijdtabel, kaarten, talen en munteenheden, de adressen en telefoonnummers van de Nederlandse en Belgische ambassades. Een must voor elke reiziger, jong of oud!
Een prachtig gebonden boekje met handige magneetsluiting, inclusief bewaarpocket voor bijvoorbeeld toegangskaartjes, een veertje of een beetje strandzand?

KOOPJESHOEK 

Er zijn nieuwe artikelen toegevoegd aan de koopjeshoek.

HAVELAAR DE MUSICAL 

De Wereldwinkel Zeist bestaat 50 jaar.

Ter gelegenheid van dit jubileum heeft de Fairtrade werkgroep gemeente Zeist in samenwerking met de Wereldwinkel de voorstelling: “Havelaar, de musical” naar Zeist gehaald. De Havelaar musical is geschreven ter ere van de 200ste geboortedag van Eduard Douwes Dekker, alias Multatuli, de schrijver van de Max Havelaar. 

Deze theaterproductie is een prachtig eerbetoon aan één van Nederlands grootste schrijvers. De musical wordt gespeeld door studenten van de Nederlandse Musical Academie van ROC Rijn/IJssel in Arnhem. 

De musical zal gespeeld worden in Theater Figi (in de grote zaal) op vrijdag 1 oktober 2021. Er zijn twee voorstellingen. De eerste voorstelling is van 14.30 – 15.45 uur. De tweede voorstelling is van 19.30 – 20.45 uur. Na afloop van de voorstellingen kunt u bij een stand van de Wereldwinkel Fairtrade producten kopen.

Voor de scholieren is de voorstelling gratis en voor volwassenen €10,-
Kaarten zijn bij Figi te bestellen, Het Rond 2, 3701 HS Zeist
Telefoon: 030 – 692 7400