WERELDWINKEL  WOUDENBERG/MAARN

De Wereldwinkel aan de Dorpsstraat 5 in Woudenberg is een eigentijdse en bijzondere cadeauwinkel. Je vindt er unieke cadeaus. De producten zijn altijd fairtrade en maatschappelijk verantwoord, maar ook wordt gelet op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

De Wereldwinkel is een vereniging met leden. Onze penningmeester heeft na ruim 22 jaar het beheer over de penningen gevoerd te hebben aangegeven dat het tijd is dat een ander het stokje moet overnemen. Daarom zijn wij op zoek naar:

Penningmeester (v/m)

In de winkel kan alleen via de Pin betaald worden; de penningmeester heeft dus niet met contante geldstromen te maken. Een kassasysteem registreert alle verkopen per product. Het is niet noodzakelijk om dagelijks de verkoop te monitoren en bij te houden. De inkoop wordt door medewerkers van de winkel verzorgd. EƩnmaal per jaar legt de penningmeester namens het bestuur verantwoording aan de leden af over de financiƫle gang van zaken en wordt een begroting voorgelegd aan de leden.

De penningmeester draagt ook zorg voor de BTW afdracht. Momenteel wordt van een verouderd boekhoudsysteem gebruik gemaakt. De nieuwe penningmeester zal in overleg met de overige bestuursleden een nieuw boekhoudsysteem selecteren dat kan communiceren met het kassasysteem.

De tijdsinvestering is ongeveer 4 uur per week.

Er is sprake van vrijwilligerswerk waar geen vergoeding aan verbonden is. Indien noodzakelijkerwijs reiskosten gemaakt moeten worden voor de uitvoering van de werkzaamheden, kan hierin een bijdrage worden verstrekt.

Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij: Job van der Mijl, voorzitter: of via 06 53148924. Reacties kunnen ook aan hem worden gericht.