September 2022

Al een aantal jaren ontvangen wij van de Wereldwinkel een prachtige jaarlijkse donatie van € 1000,00 euro. Van deze donatie hebben wij onder andere het schoolgeld betaald Aicha Coulibaly, Hamidou Sissiko, Sekou Tapily en Zakary Amakene. Wij kunnen met trots vertellen dat zij het felbegeerde diploma hebben behaald aan het Lycée Gérard Jean Kramer. Wij wensen hun veel succes voor de toekomst. Met een diploma op zak biedt de toekomst hopelijk voor hun genoeg mogelijkheden om werk te vinden en zo in hun levensonderhoud te voorzien.

Ook voor Assanatou Doumbia en Fatoumata Coulibaly werd het schoolgeld betaald. Helaas hebben zij dit jaar hun diploma niet behaald en gaan zij dit schooljaar een volgende poging wagen. Sayon Keita, de directeur mailde mij dat hij erg teleurgesteld was. Ik heb hem bericht dat ik mij dit kan voorstellen maar dat het ook kan gebeuren dat iemand zijn diploma niet in een keer haalt. Ook hun wensen wij veel succes het komend schooljaar.

Op het Fraternité is Alpha N’Diaye ingeschreven. Hij gaat 3 oktober beginnen in de eerste klas. Zijn hele basisschool periode wordt betaald van de donatie die wij afgelopen mei tijdens de Algemene Ledenvergadering mochten ontvangen.

Vriendelijke groeten,
Anja, Eddy en Roelie Kramer
Scholenproject LGJK Bamako
ABN: NL69 ABNA 044 145 8637
t.a.v. A.G. Kramer
o.v.v. Scholenproject Bamako
email: annechien.kramer@gmail.com